vrijdag 21 juni 2013

Old letter rose / trouwdag

Hallo allemaal,

Wat een grijze dag is het vandaag geweest, het wordt echt wel tijd voor mooi, zomer weer maar mij hoor je verder niet klagen want ik vermaak me prima binnenshuis.
Lekker aan m'n bureau zitten om te hobby'en / kaartjes te maken!

Vandaag heb ik lang gedaan over 1 kaart! totaal wel 6 uur. maar het resultaat vind ik dan zelf ook echt geweldig en ik ben er echt trots op...(ik heb veel foto's dus bereid je maar voor)














2 weken geleden is door een klasgenoot van mij gevraagd of ik een mooie kaart kon maken voor haar dochter die gaat trouwen in september...
Natuurlijk vond ik dat super leuk en heb ik gezegd dat ik iets moois zou maken.
Ik heb gevraagd of ze op wou schrijven wat ze op de kaart wou hebben en dit waren o.a. de namen en de trouwdatum! hierdoor wordt een kaart natuurlijk erg persoonlijk wat erg gaaf is als het gaat om zo'n mooie en belangrijke dat als een trouwdag.
















Ik heb gebruik gemaakt van de Noor! Design stempel 'old letter rose'
Ik heb de roos ingekleurd met distress inkt en een waterbrusher
Ik vond het mooi als de roos diep van kleur was omdat hij er dan uitspringt, en ik vind dat je dat resultaat met inkt beter bereikt dan met kleurpotloden.
Ik heb de blaadjes groen gekleurd en de randen met bruin en een sponsje een kleur aangebracht. Voor de rest heb ik de stempel gelaten zoals hij is.















Ik vond het erg moeilijk om hier designpappier bij te kiezen omdat ik niet echt rood designpapier had. beige/bruin gelukkig wel maar heel ver weg vond ik nog een stuk rood designpapier gelukkig! Ik vind het een mooi geheel geworden!

Ik heb papieren roosjes gebruikt en de mallen voor bloemen van Noor! Design.
Ik heb er wat verband achter geplakt voor een 'speels' effect.
Ik heb plakparels in de kleur rood gebruikt, knoopjes, lint, kant, houten knijpertje, swirls, takjes, houten hartjes, een charm met postcard en I love you erop gedrukt.
De tekst 'gefeliciteerd met jullie trouwdag' vond ik erg toepasselijk en voor een gaaf effect heb ik de tekst gestempeld op een stukje hout/boomschors (gekocht bij de intratuin)















Ook heb ik een tag achter het stempelafdrukje geschoven, deze kan er ook uitgeschoven worden en er weer achter geschoven worden.
Op de tag staan de namen van de dochter en schoonzoon van mijn klasgenoot en de trouwdatum!



























De mal die rechts op de kaart achter het stempelafdrukje zit is van Marianne Design en heb ik bewerkt met bruine distress inkt.
De mal die aan de linkse kant zit van de kaart is een mal die ook gelijk borduur gaatjes snijd en ik heb dus een randje rood geborduurd.
Het uitsteken van deze voorwerpen geeft een leuk effect, wel moet er rekening mee gehouden worden dat hij dan in een grotere envelop zou moeten mocht je zo'n kaart willen opsturen.
je kan natuurlijk zo'n kaart ook altijd meenemen naar de gelegenheid zelf en hem daar geven!
Deze kaart is gemaakt om A5 formaat!

Nogmaals, ik ben erg trots op dit kaartje! zelf vind ik hem ook echt geweldig mooi geworden! Soms heb ik een kaart gemaakt en denk ik...het kan beter, kon ik maar zulke mooie kaarten maken als...maar nu ben ik erg tevreden met het resultaat!
Ik ben benieuwd wat mijn klasgenoot ervan vind, ze zal hem donderdag a.s. krijgen!
Uiteraard laat ik jullie weten wat ze ervan vond...

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenge's

- de creatieve zebra, #24 alles mag http://www.decreatievezebra.blogspot.nl/2013/06/challenge-24.html
- cards and scrap #172 post http://www.cardsandscrap.nl/2013/06/uitdaging-172.html
- ge-we hobby #14 alles mag http://ge-we-hobbychallenge.blogspot.nl/

Groetjes, Arianne

donderdag 20 juni 2013

Challenge #59 bij Nadia's Challengeblog

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik mijn 1na laatste schooldag gehad, volgende week nog een dagje school en de week erna gezellig lunchen met de klas als leuke afsluiting van het 1e schooljaar van de opleiding apothekersassistenten.

Vandaag is er een nieuwe challenge van start gegaan bij Nadia's Challengeblog en de opdracht is gebruik een stempel, 3 designpapiertjes en 2 knopen.

Dit is mijn bijdrage als voorbeeld voor challenge #59




















Ik heb gekozen voor een afstempelafdrukje van LOTV (lily of the valley) en voor lieve, zachte kleuren!
Ik heb gebruik gemaakt van een 'rand pons' met hartjes en hier een strook scrappapier opgeplakt. Ik heb 2 bruine knopen op de kaart geplakt, een mooi rood lint en strik op de kaart bevestigt. Net als de plakparels, en roosjes.
Ik heb niet verschillende maten ronde snijmallen dus ik heb gekozen om een ronde mal net iets te laten verspringen met het plaatje waardoor je toch een leuk effect krijg.




















Ik heb de tekst ook gebruikt van LOTV en with love, kan ook bij voor elke gelegenheid.
Ik heb met een gaatjestang een gaatje in het label met tekst geknipt en hier een stukje touw door gespannen.
Het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met de derwent coloursoft kleurpotloden.

















Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de volgende challenges:

- De creatieve zebra #alles mag http://decreatievezebra.blogspot.nl/
- Lily Of The Valley #use a sentiment http://ideastoinspire.blogspot.nl/p/challenge.html


dinsdag 18 juni 2013

LOTV beer met bos bloemen

Hallo allemaal,

Wat een heerlijke warme dag vandaag he, zelf werk ik in een apotheek en daar is het goed vertoeven met meerdere airco's die aanstaan.
Buiten was het wel warm en ook benauwd volgens mij, toen ik naar huis ging om 17.30 in ieder geval wel.

Vanavond wil ik jullie een kaartje laten zien die ik heb gemaakt met een LOTV (Lily of the valley) stempel.
Ik vind alle stempels van LOTV erg leuk, en deze kleuren combinatie vind ik ook erg leuk! Eigenlijk heb ik niet 1 favoriete kleurcombinatie ik vind er meerdere erg mooi.


















Ik heb het stempelafdrukje ingekleurd met de derwent coloursoft kleurpotloden.
Ik heb gebruik gemaakt van een snijmal van Marianne Design en daar worden gelijk gaatjes in gemaakt om te borduren, ik heb geborduurd met een fel blauwe draad.
En de bloemenrand van de stans heb ik met bruine inkt en met behulp van een sponsje wat kleur gegeven.

Ik heb gebruik gemaakt van bloemen, takjes en een label waar de tekst 'hartelijk gefeliciteerd' op staat.
Ook heb ik 2 houten sterretjes gebruikt.

 



Ik wil met deze kaart graag meedoen aan challenge #21 bij AnMacreatief met het thema verjaardag!
 
Ik wil met deze kaart ook graag meedoen aan challenge #6 met het thema 'dots and stripes' gebruiken stippen en strepen! dat is ook goed zichtbaar op deze kaart!
 
 
 

zondag 16 juni 2013

Happy Father´s Day

Hallo allemaal,

Nog even snel een kaartje plaatsen.
Vandaag was het Vaderdag en heb ik een leuk kaartje gemaakt voor mijn vader.




















Ik heb gekozen voor een stempelafdrukje van lily of the valley, en omdat mijn vader ook van ´bankzitten´ en ´tv kijken´ houdt vond ik dit afdrukje erg toepasselijk en daar moest ik dan ook nog een kaartje mee maken!
Ik heb hem zelfs vanochtend nog afgemaakt want was gisteren avond erg moe.

















Ik heb het kaartje rustig gehouden, ook al is het een stempelafdrukje met een jongentje erop, ik vind hem geschikt voor een volwassen persoon, in dit geval mijn vader!

Dit was een erg kort berichtje, maar wilde hem pas op mijn blog zetten als ik het kaartje had gegeven en wil hem jullie ook laten zien!

Groetjes,
Arianne

Tweeling-kaart

Hallo allemaal,

Vanavond nog even snel een kaartje plaatsen voor ik ga slapen.
Ik was van het weekend vrij, maar toch had ik een druk weekend, veel afspraken enz. en het was Vaderdag dus van de ene (eigen vader) naar de andere (schoonvader) en zo is je dag voorbij...maar heb vanavond nog tijd gevonden om een kaart te maken!

Ik was al lang aan het denken om een kaart te maken voor geboorte, maar dan niet zomaar een geboorte maar voor als er een tweeling geboren is.
En ik was bij cards en scrap en daar is een challenge tot morgen avond 23.55 en dan is de opdracht om een workshop te maken.
Regelmatig wordt er een workshop op het blog gezet en deze staan allemaal op het blog bewaard dus deze kan je terugkijken en opnieuw maken.
Ik kreeg meteen het idee om mee te doen want vaak zijn workshops net wat anders dan een standaard kaart...
En dat klopt, ik kwam terecht bij de workshop tweelingkaart en wat een leuk kaartje is dat, heel simpel te maken maar zo leuk!

 
 
Het kaartje wat ik heb gemaakt is hierboven te zien, Leuk is hij geworden he? Ik heb gekozen voor een jongen en een meisje. maar het kan natuurlijk ook voor 2 meisjes of 2 jongens. Als je de namen al weet kan je de namen van de baby's op de kaart maken, nu heb ik het algemeen gehouden met girl en boy.
 
De kaart is uit een A4 vel gesneden en het is heel simpel. (vind ik) je vouw het A4 papier dubbel, dan vouw je hem weer uit en vouw je hem de andere kant op dubbel (lange en korte kant) en dan snij je 1 kant in (de voorkant) er ontstaan dan 2 kaarten die je kan bewerken zoals ik heb gedaan 1 kant meisje, andere kant jongen.
Ik heb van 2 halve rondjes een kinderwagen gemaakt, ik hoop dat dit een beetje te zien is!
 
 
 
Sorry voor de onscherpe foto´s, mijn camera wilde niet echt meewerken vanavond!
 
 
Je vouw de kaart gemakkelijk dubbel en kan in een A6 envelop verstuurd worden, of je neem hem mee bij een kraamcadeautje, ook altijd leuk!
 
Ik wil met deze tweeling/kaart graag meedoen aan challenge #171 maak een creatie van 1 van de gegeven workshops op dit blog.
 
Iedereen nog een fijne avond.
Arianne

zaterdag 15 juni 2013

Kinderkaart

Hallo,

Daar ben ik weer, na een weekje geen kaart te hebben geplaatst.
Ik heb het erg druk gehad afgelopen week en de moeheid sloeg toe, dan moet je naar je lichaam luisteren en rust nemen! Ook al ging ik veel liever kaarten maken, maar om weer fit te zijn voor het werk (de hele week) dan moet je wel rust nemen.

Vandaag uiteraard weer tijd gehad om een kaartje te maken, ik heb een kinderkaart gemaakt voor een jongen. Ik had nog zulk mooi scrap papier voor een jongen (rood met blauw met sterren)
En bij http://decreatievezebra.blogspot.nl/ is er een challenge waarbij je een kinderkaart moet maken! Dus hoe toepasselijk is dat...

Ik wil het kaartje dan ook graag mee laten doen aan challenge #23 kinderkaart bij http://decreatievezebra.blogspot.nl/

Oké, nu over naar mijn kaartje:




















Ik heb gekozen voor een stempelafdrukje van lily of the valley, Ow wat ben ik verliefd op die stempelafdrukjes ze zijn zo schattig!!
En dit jongentje is natuurlijk ook super schattig, daarom ook voor dit plaatje gekozen  voor deze kinderkaart.




















Ik heb voor stoere kleuren gekozen (rood, blauw en bruin)
Het is al best druk papier dus daarom voor niet al te drukke details gekozen. De houten sterretjes en plakparels vrolijken het kaartje al aardig op. Ik heb een tag gemaakt met rood lint er aan gewoon als versiering, er staat geen tekst opgeschreven en dit is ook niet nodig/handig want er zit bedrukt papier op de tag met cijfers.
Ik heb een stuk ruw touw om een stuk papier gespannen en er een knoop ingelegd, geen ook een stoer effect vind ik.
Een knijpertje, in dit geval een witte doet het erg goed op de kaart!
En een stukje boomschors (gekocht bij intratuin) daar heb ik de tekst 'feestje' op gestempeld met zwarte inkt.
















Onder de horizontale streepjes strook heb ik een snijmal gebruikt, dit is een mal om een randje mee te maken.

Wat ga ik vanavond doen??? ik ga lekker kleuren...ik ga alvast wat stempelafdrukjes inkleuren om morgen een aantal kaarten van te maken!
Ik ga zo ook proberen te kleuren met distress inkt en een penseel, dit zag ik op you tube en het zag er nauwkeuriger uit als met een waterbrusher...want daar kan ik echt niet mee werken!

Als het goed lukt, laat ik het morgen zien op mijn blog hoe het resultaat is geworden van het kleuren met distress inkt.

Fijn weekend allemaal,
Arianne




zondag 9 juni 2013

Drie-luik flower power

Hallo allemaal,

Vandaag is het alweer zo'n mooie, zonnige dag! maar deze zondag heb ik echt ingelast om te werken aan een drieluik met het thema 'flower power'
Bij cards en scrap is de 2e superchallenge van start gegaan al een aantal dagen geleden en loopt tot 18 juni. En de naam superchallenge zeg het al, je moet een super creatie maken, het moet een drieluik zijn, dit mogen 3 kaarten zijn, maar ook 3 x dezelfde designpapiertjes of 3 x dezelfde stempel gebruiken.

Ik heb gekozen voor een tasje, geldmapje/envelopje en een kaart.
Ik heb voor alle 3 de creaties designpapier gebruikt uit 1 blok genaamd 'rose garden'.
Ik heb ook op alle 3 de creaties de postcard stempel met een mooie grote bloem gebruikt van Noor!Design.
Wat een beauty is die stempel, hij is heel neutraal en kan voor vele doeleinden gebruikt worden.

Dit is mijn drieluik:












van links naar rechts (tasje, geldmapje, kaart)

Nu werd er vorige week aan mij gevraagd om iets te maken waar geld in kan voor een 50 jarig huwelijk. De personen houden van bloemschikken dus is een bloem wel erg toepasselijk op zo'n opdracht.
Ik heb gekozen voor een geldmapje/envelopje. Dit had ik zien staan in een hobbyblad en ik heb gesneden tot ik het ontwerp ook had.
Het nadeel is alleen dat het mapje niet ver open kan door een dikke papier en doordat ik misschien te smalle plakstroken had gemaakt.
Maar het is een leuk geldmapje geworden en er kan geld in, het kan er uitgehaald worden maar er moet wel voorzichtig worden gedaan.

Een tasje en kaart komt altijd van pas, een tasje is leuk om een cadeautje in te geven dit kan een kleinigheidje zijn maar ook een duur/klein cadeau. Zelf vind ik het nooit zo leuk om met iets kleins aan te komen op een verjaardag, als je het in zo'n leuk bewerkt tasje doet is het al veel leuker om te geven.
Op het tasje en op de kaart heb ik de bloemen mallen gebruikt van Noor! Design Wat een leuk effect geeft dat en zeker met een stukje uitgerekt verband er tussen.

Op de kaart heb ik geen tekst gedaan zodat hij voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Op het tasje staat de tekst ´thank you´ op het kartonnen hartje.
En omdat het geldmapje een opdracht was voor een 50 jarig huwelijksfeest het ik er een tag achter het stempelafdrukje gedaan is er uitgeschoven kan worden met de tekst ´gefeliciteerd met jullie huwelijk´
Ik heb helaas geen stansen van cijfers of 50 dus heb er een los groen label aan gedaan die met een knijpertje bevestigd zit aan de bovenkant van het geldmapje die eveneens het geldmapje afsluit, Hier kan eventueel elk gewenst getal opgeschreven worden.

Van alle creaties apart heb ik ook nog een foto.

Tasje



















Geldmapje

















Kaart


















Ik wil met dit drieluik graag mee doen aan de superchallenge bij cards en scrap, http://www.cardsandscrap.nl/2013/05/superuitdaging-2-flowerpower-drieluik.html met het thema flower power.

Groetjes...
Arianne en tot snel weer!



zaterdag 8 juni 2013

Super Oma

Hallo allemaal,

Wat is het afgelopen week heerlijk weer geweest he? Ik heb er heerlijk van genoten ondanks dat ik de hele week heb moeten werken!
Natuurlijk is er ook nog tijd voor de hobby geweest en heb ik gisteren een mooi kaart gemaakt voor een verjaardag van een oma, niet speciaal voor mijn oma, want die is al jarig geweest maar wie weet volgend jaar??




















Ik heb gekozen voor vrolijke kleuren, oranje, rood, roze, groen want een super oma mag natuurlijk super mooie kleuren ontvangen in een kaartje! Dat maakt het geheel erg vrolijk!
Ik denk dat er veel mensen zijn met een Super Oma, zo ook ik, mijn oma betekent veel voor mij en doet ook heel erg veel voor me! Het is fijn om zo'n oma te hebben, en deze zijn kostbaar, dus af en toe een kaartje doet goed!




















Omdat er bij cards en scrap een uitdaging met een sketch is, heb ik geprobeerd mezelf zo veel mogelijk hier aan te houden en niet te veel extra dingen te doen.!

Ik heb gekozen voor kant op de kaart want dat hoort bij oma's en zeker bij mijn oma die veel van breien, haken enz. houdt.
Ik heb het stempelafdrukje gekleurd met de derwent kleurpotloden.
Ik heb wat bloemen op de kaart bevestigd en de tekst Super Oma is natuurlijk heel toepasselijk. De houten hartjes van de Xenos doen het ook erg leuk op deze kaart.














Ook is dit een uitdaging op het blog van 'cards en scrap' en daarom wil ik met dit kaartje graag meedoen aan challenge #170 http://www.cardsandscrap.nl/2013/06/uitdaging-170.html

De opdracht van deze uitdaging/challenge is: sketch/schets met thema verjaardag en als optie oma en/of opa.

donderdag 6 juni 2013

Challenge #58 Nadia's Challenge Blog + DT-lid

Hallo allemaal,

Vandaag gaat er een nieuwe challenge van start bij Nadia's challenge blog. 2 weken geleden ben o.a. ik uitgekozen als DT-lid en daar was en ben ik ontzettend blij mee want ik wilde al heel lang in een designteam komen. Mijn passie is om door te groeien in het maken van kaarten, mezelf ontwikkelen, beter worden en ook doorgroeien in het DT-lid werk.

Vanaf nu (challenge #58) draai ik dus mee als Design Team lid van Nadia's challenge blog. Het leuke aan dit blog is dat er om en om een stempelafdrukje en een 3D plaatje gebruikt moet worden!

Natuurlijk wil ik jullie mijn gemaakte kaartje laten zien aan jullie.























De opdracht voor challenge #58 is:
gebruik een 3D plaatje naar keuze, en gebruik minimaal 1 snijmal, je kunt dus vele kanten op met deze challenge en ik zou tegen iedereen willen zeggen, doe allemaal gezellig mee met deze challenge.

Ik heb de kaart zelf uitgesneden met een snijmal, en diverse maten ronde snijmallen gebruikt op de kaart. Ik heb vlinders uitgestanst en op de kaart geplakt, net als de bloemen. Ik heb een lint gespannen door de gaten van de kaart die zijn ontstaan door het gebruiken van de snijmal, het geeft een erg leuk effect vind ik.
Ook heb ik plakparels gebruikt op de kaart in een zacht roze kleur.
Achter het plaatje heb ik wat stukjes verband geplakt en uit elkaar getrokken voor een speels effect.

Groetjes,
Arianne...











dinsdag 4 juni 2013

Beschuit met muisjes

Hallo allemaal,
Hier is inmiddels de avondvierdaagse begonnen en vanavond hebben we al de 2e avond gelopen, erg leuk maar iets minder tijd voor de hobby dus, toch heb ik nog een mooie creatie om aan jullie te laten zien.
Dit is een speciaal gevraagde opdracht, via...via is aan mij gevraagd of ik 2 tasjes kon maken voor iemand die zwanger is.
Ik heb gebruik gemaakt van de prachtige stempel van de Magnolia.
Omdat er nog niet bekend is of het een meisje of een jongen wordt heb ik het geprobeerd zo neutraal mogelijk te houden maar toch vrolijk! En hoe kan dat beter dan gewoon alle kleuren te gebruiken, niet alleen roze en blauw maar ook groen en oranje!

Tasje 1:







































Het is een erg vrolijk tasje geworden, leuk om alvast een klein cadeautje zoals een rompertje of sokjes in te geven aan degene die zwanger is, want de voorpret is bijna net zo leuk als een kraamcadeautje zelf.

Tasje 2:







































Ik heb een glazen flesje met kurken dop gebruikt om de roze en blauw met witte muisjes in te doen, dat geeft echt het ultieme gevoel bij het onderwerp zwanger zijn en een kindje verwachten.
Ik had dit zomaar in een opwelling kwam dit naar boven. Ik had de glazen flesjes namelijk in eerste instantie gekocht om zoetjes in te doen (wat lijkt op pilletjes) bij een beterschapskaart maar dit kan natuurlijk ook heel goed. Het is een groot flesje, en eigenlijk te groot en te zwaar voor op een kaart (als je die wil opsturen) maar zo op een tasje komt het goed tot zijn recht.

Ik ben heel erg benieuwd wat degene die de bestelling heb gedaan ervan vind, ik wacht in nieuwsgierigheid af op de berichten...

Ik wil met tasje 2 graag meedoen aan de challenge bij http://craftyfriendschallengeblog.blogspot.nl
Het thema is: 'Anything Goes' / 'Alles mag'
Dit is een nieuw challenge blog dus alle hobbyisten onder ons, doe gezellig mee zou ik zeggen!

Groetjes en tot snel weer...

zondag 2 juni 2013

Happy Birthday...

Hallo allemaal,

Vanavond wil ik jullie geen kaart, geen tasje, maar een zakje laten zien wat ik leuk heb gemaakt met een stempelafdrukje, scrappapier en bloemen enz.
Ik heb gekozen voor 'Happy Birthday' maar uiteraard kan je een zakje, net als een kaart en tasje voor elke gelegenheid maken.
Zelf vind ik het nooit zo leuk om met een klein cadeautje aan te komen op een verjaardag, maar in zo'n zakje is het gelijk een stuk leuker om te geven maar al helemaal om te krijgen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik heb gekozen voor blauw/paars als hoofdkleur met een beetje bruin erbij van het zakje, houten vlinders, en jute.
Het stempelafdrukje is van Magnolia en is ingekleurd met de derwent coloursoft kleurpotloden.
 
Ik heb vanaf de bovenkant (opening) aan beide kanten 2 cm naar beneden gemeten en een strook van 2 cm omgevouwen... ik heb er gaatjes is gemaakt met een gaatjes tang en lint en touw doorheen gespannen zo kan het zakje goed dicht gedaan worden en geeft ook weer een erg leuk effect.
 
Ik heb gebruikt gemaakt van roosjes, houten sterretjes, houten vlinder, witte bloemen met een plaksteen in het midden, jute, lint, een houten hart met de tekst 'happy birthday' erop.
 
 
Ik wil met dit gemaakte verjaardag gift zakje graag mee doen aan de volgende challenges:
 
- AnMaCreatief - #verjaardag http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/
 
Liefs, Arianne
 
 
 
 
 


 

Feestje...

Goedemorgen allemaal,

Ik weet niet hoe het in het rest van het land is maar hier schijnt de zon al heerlijk! Zou lekker zijn een zonnig dagje!
Maar uiteraard gaan we lekker hobby'en vandaag!

Gisteren heb ik een verjaardag gehad van mijn schoonvader en daar hoort natuurlijk een verjaardagkaartje bij...




















Ik heb gekozen voor een stempelafdrukje van Stampavie en dan een mannenafdrukje uiteraard, een beer die aan het klussen is! Ik vond het zo leuk om dit kaartje te maken...
Soms vind ik het erg moeilijk om een mooie, maar toch leuke vrolijke mannenkaart te maken, vooral scrapkaarten maar bij deze is het goed gelukt vind ik!

Ik heb ook een keer andere (gewaagde) kleuren papier gekozen, groen en geel maar wat geeft het een ontzettend leuk effect zeg!




















Het stempelafdrukje is ingekleurd met de derwent coloursoft kleurpotloden.
De inkt liep op sommige plekken uit na gebruik van de doezelaar maar daar zie je gelukkig niet zo veel van.

Ik heb gebruik gemaakt van houten sterretjes, splitpennen in de vorm van een spijker, een stukje boomschors waar de tekst op gestempeld is.
een charm in de vorm van een zaagje die natuurlijk erg toepasselijk is, een stukje jute achter het stempelafdrukje.














Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge bij http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl
met het thema verjaardag!


Groetjes, een allemaal een fijne (hobby) zondag!