vrijdag 3 februari 2012

Bedankt...

Heejj bloggertjes,

Vandaag ben ik wat laat op de avond met het plaatsen van een kaartje. dit komt omdat ik en mijn vriend morgen onze verjaardagen vieren en we dus vandaag uit het werk de verjaardagsboodschappen moest doen, vanavond 2 taarten moesten bakken en ook nog een beetje heb gewerkt aan het huishouden..(moet morgenochtend nog klein beetje afmaken) maar wou nu heel graag een kaartje plaatsen en lekker gaan slapen aangezien ik best moe ben, en morgen een lange en drukke dag voor de boeg heb!

Oke...nu even over mijn kaartje...
Afgelopen dinsdag is uitdaging 100 bij www.elkekaarteenfeestje.nl van start gegaan...wat een onwijs leuke opdracht weer.
De opdracht luidt: maak een kaart voor iemand om wie je geeft...dit thema kwam heel goed uit voor mij deze week!

Ik heb vandaag mijn laatste werkdag gehad als LL verzorgende IG in het verpleeghuis op de revalidatie afdeling waar ik het afgelopen jaar heb gewerkt en aan mijn opleiding kon werken. Wat een super afdeling was dat zeg..! Ik heb hier enorm veel geleerd van medicatie delen, wondverzorging tot katheteriseren en meer.
Ik heb een breuk van een halfjaar in mijn 3-jarige opleiding gehad wegens persoonlijke omstandigheden. Toch heb ik m'n opleiding weer weten op te pakken en heb de begeleiding het afgelopen jaar heel erg gewaardeerd. Ik had een TOP-werkbegeleider. Ze heeft me eigenlijk alle 'kneepjes' van het vak geleerd en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor.
Nu, vandaag heb ik mijn allerlaatste werkdag gehad op deze afdeling, maar ook mijn allerlaatste werkdag als LL Verzorgende IG.
Voelt toch wel raar hoor..haha maandag a.s. heb ik mijn diplomering en dinsdag werk ik als gediplomeerd verzorgende IG op een andere afdeling in hetzelfde verpleeghuis, best wel weer spannend!

Pff..wat een verhaal he, maar nu komt echt mijn kaartje!
Om mijn dank te laten blijken naar mijn werkbegeleider heb ik onderstaand kaartje gemaakt:

Wat een schatje he?.. Vandaag had ik mijn laatste werkdag op de afdeling en ik heb vanmiddag dit kaartje met een doos 'merci' overhandigd aan mijn werkbegeleider en Ow..wat vond ze het leuk, ze was helemaal verrast!De kleuren die ik heb gebruikt op mijn kaart zijn: roze, paars, groen en bruin.


Achter het stempelafdrukje heb ik wat verband geplakt wat op sommige plekken een beetje uit elkaar is getrokken voor een leuk effect.

Ik heb een lint geplakt over het strookje horizontale scrappapier en heb aan de linkerkant een strikje geplakt van het zelfde lint. Ik vind dat dit een chique uitstraling geeft.
Aan het lint zit een kleine 'tag' waarop staat: 'bedankt' in goudkleurige letters.

Met de bloemen heb ik aardig zitten worstelen maar uiteindelijk heb ik deze bloemenpartij bij elkaar gevonden en de kleuren komen goed uit bij deze kaart.
De kronkelstokjes geven naar mijn idee een levendig effect.

Ik heb links onderin en rechts bovenin een knoopje met daarop een plakparel geplakt, en rechts onderin 2 tulpjes bij elkaar geplakt!

Ik vond alleen bedankt als tekst zo algemeen op dit kaartje, vandaag dat ik er een 'tag' bij heb gemaakt waar op ik de tekst heb gezet: 'je was een SUPER werkbegeleider'
Het kaartje is nu echt persoonlijk geworden en helemaal gericht aan mijn werkbegeleider.De voorwaarde van uitdaging 100 bij www.elkekaarteenfeestje.nl is dat je niet alleen een kaart maakt voor iemand om wie je geeft, maar heb ook echt opstuur, verstuur en/of geeft! Dat heb ik bij deze gedaan en eindelijk kan ik dit kaartje plaatsen want ik ben afgelopen woensdag avond druk bezig geweest met dit kaartje!

Ik wil dit kaartje ook graag mee laten doen bij uitdaging nr. 100 bij www.elkekaarteenfeestje.nl

Uiteraard ben ik ook heel nieuwsgierig wat jullie van dit kaartje vinden...


Liefs,
Arianne


7 opmerkingen:

 1. Proficiat!
  Wat een ontzettend mooi kaartje heb je gemaakt. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg dat je zo je verhaal verteld aan je volgers, zo weten we ook iets meer van je proficiat met je nieuwere baan, enne je kaartje is leuk hoor. gefeliciteerd met de verjaardagen en tot de volgende keer groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je heel mooi gemaakt.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je vertelde me laatst al dat ik je op een idee had gebracht met zuster Tilda!
  Leuk dat je hem nu hebt gebruikt als bedankje voor je begeleider!
  Heel mooi!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heb je een pracht van een kaart gemaakt voor je werkbegeleider Arianne.

  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze uitdaging bij elke Kaart een Feestje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig mooi kaartje heb je gemaakt!!! Dat zal ze vast en zeker zeer waarderen!!!! Bedankt voor het meedoen bij EKEF!!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke manier om je werkbegeleider te bedanken en wat een toepasselijk stempeltje. Mooi kaartje.

  Fijn dat je mee doet met
  elke Kaart een Feestje!

  Warme groet,

  Renata

  BeantwoordenVerwijderen