zondag 9 juni 2013

Drie-luik flower power

Hallo allemaal,

Vandaag is het alweer zo'n mooie, zonnige dag! maar deze zondag heb ik echt ingelast om te werken aan een drieluik met het thema 'flower power'
Bij cards en scrap is de 2e superchallenge van start gegaan al een aantal dagen geleden en loopt tot 18 juni. En de naam superchallenge zeg het al, je moet een super creatie maken, het moet een drieluik zijn, dit mogen 3 kaarten zijn, maar ook 3 x dezelfde designpapiertjes of 3 x dezelfde stempel gebruiken.

Ik heb gekozen voor een tasje, geldmapje/envelopje en een kaart.
Ik heb voor alle 3 de creaties designpapier gebruikt uit 1 blok genaamd 'rose garden'.
Ik heb ook op alle 3 de creaties de postcard stempel met een mooie grote bloem gebruikt van Noor!Design.
Wat een beauty is die stempel, hij is heel neutraal en kan voor vele doeleinden gebruikt worden.

Dit is mijn drieluik:
van links naar rechts (tasje, geldmapje, kaart)

Nu werd er vorige week aan mij gevraagd om iets te maken waar geld in kan voor een 50 jarig huwelijk. De personen houden van bloemschikken dus is een bloem wel erg toepasselijk op zo'n opdracht.
Ik heb gekozen voor een geldmapje/envelopje. Dit had ik zien staan in een hobbyblad en ik heb gesneden tot ik het ontwerp ook had.
Het nadeel is alleen dat het mapje niet ver open kan door een dikke papier en doordat ik misschien te smalle plakstroken had gemaakt.
Maar het is een leuk geldmapje geworden en er kan geld in, het kan er uitgehaald worden maar er moet wel voorzichtig worden gedaan.

Een tasje en kaart komt altijd van pas, een tasje is leuk om een cadeautje in te geven dit kan een kleinigheidje zijn maar ook een duur/klein cadeau. Zelf vind ik het nooit zo leuk om met iets kleins aan te komen op een verjaardag, als je het in zo'n leuk bewerkt tasje doet is het al veel leuker om te geven.
Op het tasje en op de kaart heb ik de bloemen mallen gebruikt van Noor! Design Wat een leuk effect geeft dat en zeker met een stukje uitgerekt verband er tussen.

Op de kaart heb ik geen tekst gedaan zodat hij voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Op het tasje staat de tekst ´thank you´ op het kartonnen hartje.
En omdat het geldmapje een opdracht was voor een 50 jarig huwelijksfeest het ik er een tag achter het stempelafdrukje gedaan is er uitgeschoven kan worden met de tekst ´gefeliciteerd met jullie huwelijk´
Ik heb helaas geen stansen van cijfers of 50 dus heb er een los groen label aan gedaan die met een knijpertje bevestigd zit aan de bovenkant van het geldmapje die eveneens het geldmapje afsluit, Hier kan eventueel elk gewenst getal opgeschreven worden.

Van alle creaties apart heb ik ook nog een foto.

TasjeGeldmapje

Kaart


Ik wil met dit drieluik graag mee doen aan de superchallenge bij cards en scrap, http://www.cardsandscrap.nl/2013/05/superuitdaging-2-flowerpower-drieluik.html met het thema flower power.

Groetjes...
Arianne en tot snel weer!5 opmerkingen:

 1. wow Arianne wat een schitterende creaties.
  Dit heb jij geweldig gemaakt, super.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creaties en mooie combinatie van materialen.
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt drie heel mooie creaties gemaakt, Arianne, gave stempel heb je gebruikt en heel mooi papier.
  Leuk dat je mee doet met de super uitdaging bij Cards & Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een prachtige drieluik voor de Flower-Power-Superuitdaging! Heel erg mooi deze serie,gave stempel die bloem!! Gezellig dat je meedoet met de Superchallenge bij Cards&Scrap :) Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen