donderdag 1 maart 2012

1e keer met distress inkt...

Halllooooo allemaal,

Op verschillende blogs las en zag ik dat mensen ook vaak met 'distress inkt' de stempelafdrukjes inkleuren. Ik vond het resultaat altijd erg mooi om te zien en daarom ben ik dit ook gaan proberen.
En dit bevalt me tot nu toe erg goed.
Het aquarelle papier waar je op moet kleuren met de inkt is wel even wennen maar ik ben niet ontevreden over mijn 1e keer een stempelafdrukje inkleuren met distress inkt...Het stempelafdrukje is van Magnolia en heet 'Zuster Tilda''


Ik ben erg tevreden over het resultaat van het inkleuren met distress inkt voor de 1e keer. Iets minder tevreden ben ik over de kaart in z'n geheel. Ik vond het namelijk erg lastig om leuk scrappapier te vinden voor bij deze stempel...aangezien ik er wel graag -rood- in wou hebben zitten...!

Ik heb geprobeerd om er toch nog iets leuks van te maken en ach.. al met al is het toch nog een redelijk leuk kaartje geworden! Ik vind hem mooi genoeg om hier op mijn blog te plaatsen.

Ik ben gewend om te kleuren met de derwent coloursoft kleurpotloden dus ja, het kleuren met de distress inkt was wel even wat anders maar ik vind het resultaat veel mooier met de inkt dan met de potloden...het spreekt veel meer, het stempelafdrukje wordt NOG sprekender..Ik heb gebruikt gemaakt van het scrappapier van het thema 'stripe & dots'
Ik heb verschillende bloemen gebruikt om de kaart fleur te geven en wat ik wel helemaal geweldig vind ik het glazen flesje met pillen ('zoetjes') er in!Ik wil met dit kaartje graag mee doen aan de volgende challenge:
- http://phindysplacechallenge.blogspot.com
5 opmerkingen:

 1. Hoi Arianne Het is je zeker goed gelukt met distress inkt , het is je goed gelukt
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zooo....wat een schitterende kaart laat je zien.
  ik vind die bloemen toch zo geweldig.
  prachtig. dat flesje is ook een heel leuk idee en om daarin zoetjes te doen....geinig, net echt. (:
  groetjes dora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kaart! Goed hoor hoe je met distress kleurt; ikzelf ben nog steeds aan het oefenen. Ben het met je eens dat het sprekender wordt.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje weer. Prachtig ingekleurd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. adorable - so glad you joined us at Phindy's Place (-:

  BeantwoordenVerwijderen