zondag 19 mei 2013

Feel like flying...!

Halloo...
Heerlijk zeg, zo'n lang weekend vrij!
Uiteraard heb ik gisteren eerst huiswerk gemaakt, en nu dan lekker tijd om te hobby'en.

Ik zat al een hele week te bedenken wat ik voor een kaart kon maken met het als opdracht: 'geinspireerd door liefdje'
Ja...'happy birthday' kan altijd, maar ik wilde iets origineels, iets wat niet zo voor de hand liggend is maar dit vond ik nog erg moeilijk om iets te bedenken.

Uiteindelijk kwam het in me naar boven om me te laten inspireren door het liedje: 'feel like flying' van Racoon...Een erg mooi liedje vind ik en ik had er een goed passend stempelafdrukje van Magnolia bij. Tilda op een bezemsteel.


Ik heb gekozen voor de kleuren groen en oranje, ik vind dat stoere en mooie kleuren en ook voor een meisje kunnen deze kleuren goed!
Ik heb het stempelafdrukje ingekleurd met de derwent coloursoft potloden.


Ik heb verband gebruikt rondom de kaart en dit een beetje uit elkaar getrokken voor een 'speels' / 'stoer' effect!
Ik heb her en der over de kaart houten sterretjes geplakt en plakdiamantjes.

Ik heb een bruin lint op de kaart geplakt met een strik, dit vond ik net wat leuker staan bij het geheel dan oranje, dit werd wel erg oranje!
Ik heb diverse bloemen en roosjes op de kaart geplakt met takjes.
Het stempelafdrukje heb ik niet uitgestanst maar met een aansteken stukjes papier weggebrand waardoor je een stoer uiterlijk krijg, en gelijk een mooi bruin gekleurd randje.

Ook zit er een stukje jute op de kaart.
Ik wilde een keer iets anders dan een vierkante kaart! Ik vind vierkante kaarten wel heel erg leuk maar een keer een andere vorm is ook leuk! Vandaar deze vorm, deze heb ik gemaakt met snijmallen van sizzix.
De tag op deze kaart was al kant en klaar, ik heb zelf de tekst er op geplakt. Omdat dit nu een titel van een liedje is, is hier niet echt een bijpassende stempel van. Daarom heb ik mijn nieuwe stans met letters en cijfers gebruikt en de titel van het liedje zelf bij elkaar gezocht en op de tag geplakt.

Ik wil met deze kaart graag meedoen aan challenge #57 maak een kaart geinspireerd door een liedje bij http://dutchmagnolialovers.blogspot.nl

Allemaal een heel fijn pinksterweekend, ik vermaak me prima met kaarten maken!

Groetjes, Arianne


4 opmerkingen:

 1. schitterende kaart! erg mooi die bloemen en de vorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart!
  Bedankt voor het meedoen met ons op DML!
  Groetjes
  Cordine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk bedacht zeg, een mooi geheel ook! Bedankt voor je deelname aan onze inspiratie challenge bij DML. Groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen