zondag 5 mei 2013

WINNAAR CANDY

Halloo lieve bloggertjes,

Allereerst mijn grote excuus dat ik zo lang afwezig ben geweest,
Ik ben meer dan een jaar niet meer actief te zijn geweest op de blog. Ik heb ook al meer dan een jaar geen kaart meer gemaakt, wat ik eigenlijk heel erg jammer vind maar ik had het erg druk met een nieuwe baan en opleiding. Nu ik op de helft van mijn opleiding zit en het allemaal wat rustiger wordt en ik mijn draai heb gevonden in mijn nieuwe baan begon het weer te kriebelen om kaarten te maken. Ik vind het gewoon zo ontzettend leuk om te doen, en ik ben weer in een aantal hobbywinkels geweest en ow..ow..ow wat hebben ze in een jaar tijd toch enorm veel nieuwe spullen gemaakt.
Heel erg leuk!!

Ik heb mezelf het afgelopen jaar ook geen tijd voor ontspanning gegund en dat ga ik nu wel weer doen, al zit ik een half uurtje te kleuren aan een stempelafdrukje het is gewoon heerlijke ontspanning en dat is nodig als je een druk leventje heb!

Nu heb ik meer dan een jaar geleden een candy op mijn blog gezet, als ik 50 volgers zou hebben dan zou de candy verloot worden onder de ingezonden kaarten.
Helaas bleek dit niet zo in trek te zijn en hebben er maar 4 mensen meegedaan, aangezien ik nu nog geen 50 volgers heb en nu weer actief op de blog ben en ook weer kaartjes ga maken, heb ik besloten om de candy toch te verloten onder de 4 ingezonden kaarten.

Oke, ik vond het moeilijk om een winnaar te kiezen maar het is gelukt. ik heb gekozen voor
Rebekka http://rebekka-knutselblogje.blogspot.nl/
&
Dora http://dora-knutselhoekje.blogspot.nl/

(moeder en dochter) gefeliciteerd met het winnen van de candy (ook al is het heel erg laat)
Hier nog even een foto van de Candy,Als jullie in een email/prive bericht jullie adres neerzetten stuur ik het z.s.m. naar jullie toe!

Veel plezier er mee,

En nu ga ik eindelijk weer een kaartje maken...heb er zin in!!

Groetjes, en tot ziens op de blog... ik kom ook snel weer langs op jullie blogs

1 opmerking:

 1. Hey wat ontzettend leuk om weer eens van je te horen. ik heb je schrijven gelezen op je blog(antwoord)
  dus je doet nog een opleiding en nog een baan erbij...dat is inderdaad pittig. (vig IG) en dan is inderdaad het zoeken naar balans in je hobby's.
  heel begrijpelijk, maar fijn dit even weer te lezen.
  en zo geweldig dat wij de candy hebben gewonnen van jouw, ik hoop, wanneer je weer aan de knutsel bent toch je aantal volgers kan halen.
  Rebekka is er helemaal blij mee.....want die kleurpotloden gaan naar haar!!!
  ik ga je mailen.

  BeantwoordenVerwijderen