dinsdag 28 mei 2013

Huwelijk

Hallo bloggers,

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien.
Ik heb gekozen om geen vierkante kaart te maken, ik vind het een enorme uitdaging om steeds nieuwe vormen te ontdekken en te realiseren.

Ik zag in een boekje een easelkaart staan in de vorm van een hart en deze vond ik is ontzettend gaaf dat ik deze ook ben gaan maken. Ik ben eerst opzoek gegaan naar een patroon maar deze kon ik niet vinden, niet wat ik wou.
Ik heb daarom in een computerprogramma 2 hart vormen in tegengestelde richting tegen elkaar aan gezet en uitgeprint. Ze overlappen elkaar net waardoor je een mooie dubbele kaart krijgt in de vorm van een hart. Om een easelkaart / stand up kaart te krijgen heb ik nog een enkel hart van dezelfde maat uitgeprint en uitgeknipt en dit allemaal op elkaar geplakt.
Ik heb gekozen voor liefdevolle kleuren, roze, rood, wit, zwart! Erg mooi combinatie moet ik zeggen.
Uiteraard heb ik een bijpassend stempelafdrukje gekozen en dat is met het thema 'huwelijk'
Ik heb het stempelafdrukje ingekleurd met de derwent coloursoft potloden.
Ik heb geprobeerd met de lichtste kleur grijs schaduw aan te brengen in de jurk, maar ik wilde deze niet te veel kleur geven, een trouwjurk hoort in mijn ogen in de meeste gevallen wit te zijn!
De witte kleur geeft ook een gaaf effect met de roze en zwarte kleuren.

Ik heb gebruik gemaakt van witte, roze en grijze rozen/bloemen.
een stukje uit elkaar getrokken verband achter het blaadje geeft een grappig effect.
Ik heb rode houten hart figuurtjes op de kaart geplakt.

en een soort wit rechthoekig hangertje met een zwart hartje er aan. Het is niet van metaal zoals de charms maar hij is wel echt super gaaf! hij komt niet heel erg mooi uit op de foto maar het is wel leuk dat er iets hangt/beweegt aan de kaart.
Op het onderste hart/zwarte hart heb ik bloemen geplakt waar het roze hart tegen aan blijft staan. anders zou de kaart niet kunnen blijven staan.

Tot snel weer...
Arianne

3 opmerkingen:

  1. een mooie vorm gemaakt. erg leuke kaart ermee gemaakt. heerlijk creatief bezig geweest.
    mooie bloemen zitten erop.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen